Från år 1999 har jag funerat över de fakta och tankar som rör problemet Mellan Östern och Biblens gåtor och för att inte irra mig in i olika tanke gångar skrev jag ned mina idéer som med tiden blev det till en trologi, samt en kunskap-fakta bok som rör allt som händer i och runt landet Israel, med frågan; Vad är sant och vad är fake news? För sådant finns det högar med artiklar om, och detta är vad jag kunde sålla fram. Och som profeten Daniel skrev i 12 kapitlet; Sanningen blir allt mer sällsynt i yttersta tiden.

=======================

Kinestecknet i mitt logo uttalas Hsi och betyder glädje, lycka. Dubblar man tecknet så får man dubbel glädje eller ett tecken för kärlek. 

Hemsidan presenterar romanen: Trilogin Världarnas sista Krig, samt faktaboken 

SJUTTIONDE ÅRSVECKAN - en gåta!

med tillhörande delar MÖ1 och MÖ2 som är sammanfattning av ovan nämnda bok. 

Det nya är Dan70 Memo delar som också är en uppdatering och revidering av bok 70-årsveckan-en gåta, och den finns i svensk och engelsk version.

Nya artiklar har lagts till i klurigheter den 21 nov 2018

Nu finns Dan70 Memo 4 . på engelska 2018 12 05 

samt Dan70 Memo 5.sve

om Jesu födelse

2018-12-05

Nytillkomna artiklar under den senaste månaderna är serien Dan70 Memo. 1 - 5

Memorandum över profeten Daniels profetior angående de 70-årsveckorna, finns både på svenska och på engelska.

Sjuttionde Årsveckan går endast att köpas via förlaget.

.

 

Under många år har jag funderat över samt tagit fram studiematerial som handlar om vår närmaste framtid, genom att plöja genom fakta, myter och fördomar som driver runt om ämnet Mellan Östern. Det är min tro att man inte kan förstå allt det som rör Mellan Östern, om man inte tar med religionen i fråga, eftersom muslimerna har ders religion med i alla delar av livet. Det vill säga att ta med alla åsikter som inkludera både politiska, kulturella och religiösa frågor, även sådant man inte gillar, samt söker sanningen bakom alla nyheter. Eller, som Sherlock Holmes skull ha sagt det: " Det som finns kvar när man har städat bort alla  hemma skapade fördomar, så är sanningen Ett, även om man inte gillar den. De som föredrar lögner före sanningen kommer att bygga vidare på en värld av hat, som bara kan sluta på ett sätt, totalt krig. Sedan finns det de som trro att endast ett totalt kaos kan rädda världen. För att underlätta studierna om den yttersta tiden har jag tagit med många bibelverser, vilket betyder att man kan läsa denna bok utan något sidomaterial, men hänvisningar finns med så du kan kontrollera citaten. Till skillnad från andra tolkningar har jag tagit med allt, även det som är svårtolkat, och först därefter lagt fram min fundering. 

Boken finns att köpa genom förlaget Vulcan via nätet, för ett pris runt 140 kronor. 

 ___________________________________

  Bok 1. "Niohundra Nittio Nio" utgiven 24 juni 2009 och uppgraderad 20091211

 Bok 2. "Fiskar och Vattumän" utgiven 3 september 2009

 Bok 3. "Rymdmolnets Återkomst" utgiven 24 december 2009

 Böckerna finns att köpa på förlaget: Books on Demand, Visby  www.books-on-demand.com 

 _______________________________________________________________________________________

Fakta: Trilogin innehåller, från pärm till pärm, totalt cirka:

     1467 sidor,    42 338 ord,    2 498 095 tecken,    49 551 rader,   samt 4 kartor x 3.