Daniel Hill

Året är 1999 och jag samlar på mig fakta och idéer som med tiden kom att bli en roman.    Kinestecknet i logot uttalas Hsi och betyder glädje, lycka. Dubblar man tecknet så får man dubbel glädje eller ett tecken för kärlek. 

Hemsidan presenterar   roman trilogin:

Världarnas Sista Krig 

Bok 1.

Niohundra Nittio Nio

Bok 2.

Fiskar och Vattumän

Bok 3. Rymdmolnets Återkomst 

Nyhet

2017-02-01

En exempelnyhet. För att ändra till din egen text, klicka på knappen med en penna på sig.

"SJUTTIONDE

  ÅRSVECKAN

   -en gåta!"

Boken går endast att köpa hos förlaget. 

.

 

  Under många år har jag funderat över samt tagit fram studiematerial som handlar om vår närmaste framtid, genom att plöja genom alla fakta, myter ochfördomar som driver runt i Mellan Östern. Det är min tro att man inte kan förstå allt som rör Mellan Östern, och lika lite kan man finna en definitiv och rättvis och logisk lösning på problemen förrän man våga syna alla korten på bordet, det vill säga ta med alla åsikter som inkludera både politiska, kulturella och religiösa frågor, men även de som man inte gillar, samt söker ärligt de svar som finns att finna där. Det innebär att man måste våga se alla bevisen och kassera alla de lögner som finns där och som inte tillhör pusslet, bitar som människor har kasta in utan sak mer än att sabotera freden. Eller, som Sherlock Holmes skull ha sagt det: " Det som finns kvar närman har städat bort alla andra hemmasnickrader sanningar, och trots att man inte gillar dsanningen, det sägar bara at du föredrar lögnen bygger en egen världsbild på hat och rasism. Söker man på internet finner man många av dessa "förståsigpåare" som gärna berättar i stora ord om deras förutfattade meningar i ämnet, med vid en djupare sökning inser man snart att dessa figurer kommer aldrig att få fram en bild förutom ett kaos. För att underlätta studierna om den yttersta tiden har jag tagit med många bibelverser, vilket betyder att man kan läsa denna bok utan något sidomaterial, men hänvisningar finns med så du kan kontrollera citaten. Till skillnad från andra tolkningar har jag med allt, även det som är svårtolkat, och då har jag lagt fram min fundering.

  Till början blev mitt samlande material en A4 pärm på hela 30 sidor, som togs positivt emot av både släkt och vänner, och uppmuntrad av detta gensvar omarbetade jag materialet, våren 2013, lät jag ge ut boke det i storpocket format, danskt band, och med titeln "Sjuttionde Årsveckan - en gåta". Sidantal blev nu 180 och den gavs ut juni 2013 på Vulcan Förlag.

Boken finns att köpa genom förlaget och via nätet, för ett pris runt 140 kronor. 

 ___________________________________

  Långt tidigare skrev jag, under ett stort antal år, på en berättelse med arbetsnamnet "Världarnas Sista Krig", som till slut blev en enda lång trilogi roman på hela 3 x 460 sidor. 

Med tanke på alla de böcker som idag har kommit ut och tycks vilja blandar friskt mellan fiktion och sanning, samt en möjlig tänkbar framtid, så hade kanske en mer spännande titel varit "Apokalypsen Koden". Trilogin kan sägas vara en fortsättniing av boken gåtan med de sjuttio årsveckorna, men den är skriven i romanform.

 Bok 1. "Niohundra Nittio Nio"

utgiven 24 juni 2009 och uppgraderad 20091211

 Bok 2. "Fiskar och Vattumän"

utgiven 3 september 2009

 Bok 3. "Rymdmolnets Återkomst"

utgiven 24 december 2009

 Böckerna finns att köpa på förlaget: 

Books on Demand, Visby  www.books-on-demand.com 

 _______________________________________________________________________________________

Fakta: Trilogin innehåller, från pärm till pärm, totalt cirka:

     1467 sidor,    42 338 ord,    2 498 095 tecken,    49 551 rader,   samt 4 kartor x 3.